Om meer naar buiten te treden via Social Media gaat het InnovationLab in studiejaar 2016 – 2017 wekelijks updates posten. Maandags kun je van ons een tip van de week verwachten, woensdags een casus/praktijk voorbeeld/must read en op vrijdag een weekend agenda. Deze eerste woensdag van het studiejaar vertellen wij graag wat meer over het InnovationLab team.

Het InnovationLab team is een ondersteunende unit binnen de NHL en in het bijzonder IEC. Hier wordt innovatief onderwijs, met name ondersteund door een breed scala aan digitale middelen, ontworpen, uitgevoerd en geëvalueerd. Het InnovationLab team bevat expertise op het gebied van o.a. digitale didactiek, gamification, Universal Design for Learning, Design Thinking en het werken met Learning Outcomes. Het team bestaat momenteel uit 10 vaste medewerkers en 3 studentenassistenten.

Volgende week meer informatie over de mogelijkheden en middelen binnen het InnovationLab als fysieke ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *