Deze week geven wij H5P.org graag mee als tip! Met H5P kun je interactieve content maken voor jou onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan een Hot Spot plaatje, interactieve tijdlijn, flashcards, enz. Het fijne aan H5P is dat zij gebruik maken van HTML5, hierdoor is de content die je maakt op alle mogelijke devices af te spelen. Daarnaast is het volledige gratis! Kijk hier: https://h5p.org/content-types-and-applications voor verschillende voorbeelden van alle tools die ze hebben. Daar kun je ook meteen een account aanmaken.

Voor ondersteuning bij het maken van content kun je gebruik maken van de open-inloop momenten van het InnovationLab:

  • Maandagmiddag: 13.00 – 17.00 uur (Zowel in Leeuwarden als in Groningen)
  • Dinsdagmiddag: 14.00 – 18.00 uur
  • Woensdagmiddag: 14.00 – 18.00 uur
  • Donderdagmiddag: 14.00 – 18.00 uur
  • Vrijdagochtend op afspraak via innovationlab@nhl.nl

h5p-blog_1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *