Vrijdagmiddag, tijd voor een nieuwe weekendagenda van het InnovationLab!

Iedere vrijdagmiddag proberen we weer 3 leuke items te presenteren waar je in het weekend iets mee kan. Het kan natuurlijk zijn dat je als lezer denkt, ik heb ook een leuke tip en wil die wel delen! Dat horen wij natuurlijk graag, delen kan via innovationlab@nhl.nl.

Leestip:

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), waarmee het Europees Parlement op 14 april heeft ingestemd, kan grote (financiële) gevolgen hebben voor scholen. Deze nieuwe privacyregels geven ook leerlingen en ouders meer controle over hun persoonsgegevens en gelden vanaf mei 2018 in de hele EU. Deze 7 dingen moeten scholen hierover weten.

Klik hier om het artikel verder te lezen.

Kijktip:

Hoe ga jij om met toetsresultaten? Deze leraar Duits heeft er een “bijzondere” manier op gevonden:

Doe-tip:

Je hebt vast al wel eens gehoord van Pinterest. Zo niet, dan is deze tip al helemaal iets voor jou! Pinterest is een social media platform waar prikborden kunt aanmaken. Zoek op een willekeurig onderwerp en je vind talloze linkjes, foto’s, enz. Zo ook voor het onderwijs. Je vind er ontzettend veel leuke ideeën die jij in je eigen onderwijs zou kunnen gebruiken.

Klik hier om naar Pinterest te gaan!

schermafbeelding-2016-09-30-om-10-19-05

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *