Bijna weekend, tijd voor een aantal tips die de moeite waard zijn om dit weekend naar te kijken!

Afgelopen week waren De Onderwijsdagen in Rotterdam. Een groep van 26 collega’s en studenten was hier aanwezig om inspiratie op te doen en nieuwe contacten te leggen. In deze weekend agenda een aantal tips die je kunt bekijken, lezen en doen met betrekking tot De Onderwijsdagen.

Leestip:

Trendrapport 2016: hoe technologische trends onderwijs op maat mogelijk maken

Het ‘Trendrapport 2016: hoe technologische trends onderwijs op maat mogelijk maken’ is in samenwerking met 44 Nederlandse experts op het gebied van onderwijs en ICT tot stand gekomen. Het trendrapport beschrijft 13 technologische trends die van invloed kunnen zijn op de inhoud en vormgeving van het onderwijs.

Klik hier om het artikel verder te lezen!

Kijktip:

Het programma van de dinsdag tijdens De Onderwijsdagen eindigde met een keynote van Tony Crabbe. Hierin gaf hij zijn blik op waarom we het allemaal zo druk hebben. In dit filmpje een korte versie hiervan:

Doe-tip:

Naar aanleiding van De Onderwijsdagen zijn er verschillende blogs geschreven door Surfnet. Deze zijn te volgen via een website en geven een goed beeld van wat er allemaal voorbij is gekomen tijdens De Onderwijsdagen:

Klik hier om naar de blog pagina te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *