Met een stormachtig weekend voor de deur, hierbij onze weekend agenda om lekker binnen bezig te kunnen zijn!

Leestip:

Storm op komst; De vraag Waarom verandert het gedrag van kinderen als er storm op komst is? Elke onderwijzer/leraar/conciërge kan je vertellen dat kinderen dan erg druk worden, maar is er ooit wetenschappelijk onderzoek naar gedaan? Klik hier om het artikel verder te lezen!

8e318bf4-dbeb-4316-bd5c-8559a43b287b

Kijktip:

Filmpjes van Clipphanger zijn ontzettend handig om instructie’s mee te versterken. Hierbij een voorbeeld hoe wind ontstaat, handig voor aanstaande maandag om aan de leerlingen te laten zien!

Doe-tip:

Deze weekend agenda een doe-tip voor het primair onderwijs! Omdat leerlingen het weer vaak erg interessant vinden, kun je allerlei leuke dingen knutselen om leerlingen te laten begrijpen wat bijvoorbeeld het weer doet. Knutsel windmolens, vliegers of iets lastiger, wek zelf stroom op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *