Hoe kijk jij naar de praktijk?

Ben jij een zij-instromer? Heb je een pabo-diploma en bezig met je lesbevoegdheid? Of ben je bezig met je 2e tweedegraadsbevoegdheid? Ben jij een #lerarenopleider of een #schoolleider en heb je te maken met leraren die naast hun werk een opleiding doen? Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Wij zoeken leraren in opleiding, lerarenopleiders en schoolleiders die willen vloggen over de praktijk van hun vakgebied. Met jouw blik op de praktijk willen we zicht krijgen op de kansen, mogelijkheden en belemmeringen bij het halen van een bevoegdheid door leraren die al voor de klas staan. De vlogs krijgen een plek op de websites en/of facebookpagina van OCW.

De vlogs worden het startpunt van een online-gesprek over de successen en uitdagingen bij het opleiden van een nieuwe en zittende leraren. De vlogs informeren én inspireren. Om tot dergelijke vlogs te komen heeft het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Experts in Media en Maatschappij gevraagd om de deelnemers hierin te trainen. De training vindt in januari/februari plaats in Den Haag. Geïnteresseerd of vragen? Meld je aan via vantartwijk@emma.nl of bel 06-52307275.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *