De laatste weekendagenda van 2016 zit vol met leuke tips voor in de vakantie!

Het InnovationLab team wenst iedereen ontzettend fijne feestdagen en een gezond en innoverend nieuwjaar! Op 9 januari zijn wij terug met een nieuwe tip van de week!


Leestips:

Om de vakantie een beetje te kunnen vullen hierbij een aantal tips die zeker de moeite waard zijn om te lezen:

Boekje: Kleppen dicht!

Kleppen dicht! is wellicht een wat misleidende titel voor een boek over effectief lesgeven met ict. Dat werd ons pijnlijk duidelijk toen er twee deelnemers aan een van onze workshops, met diezelfde titel, opstonden en wegliepen. Ze verwachtten een workshop over ‘orde houden’. Voor de helderheid: dit is geen boek over orde houden. Klik hier om naar de website te gaan.

Kennisnet leestips:

Voor wie eens lekker in de publicaties van Kennisnet wil duiken, ze hebben nu zelf een overzicht gemaakt voor de kerstvakantie!

De kerstvakantie is een goed moment om lekker te lezen. Of om je vakkennis bij te spijkeren. Wij zetten daarom een aantal van de beste en meest populaire publicaties van Kennisnet voor je op een rij. Over digitale geletterdheid, technologische trends, privacy op school en andere thema’s op het gebied van onderwijs en ict. Kennisnet wenst je fijne feestdagen! Klik hier om naar het overzicht van de publicaties te gaan!


Kijktips:

Yuri van Geest heeft een interessante keynote gehouden over technologische trends en exponentiële organisaties, zeker de moeite waard om te bekijken!

Wil je tijdens het kerstdiner een sfeervol haardvuur?  Of misschien een witte kerst? Dit kan met deze filmpjes!


Doe-tips:

Heb je zin om je onderwijs een een twist te geven? Ga dan aan de slag met Spiral! Spiral biedt een suite met laagdrempelige tools voor samenwerkend leren in het klaslokaal. Klik hier om naar Spiral te gaan.

Nog snel een kerstwens sturen naar iemand? Maak een leuk elf yourself filmpje! Dat kun je hier doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *