Leestip:

Kennisnet: 5 praktijktips voor het kiezen van leermateriaal voor beroepsgericht vmbo

Veel scholen hebben vwo, havo én vmbo in huis. De beroepsgerichte leerwegen aan het vmbo hebben een heel eigen karakter binnen deze schoolgemeenschappen. Hoe selecteer je goed materiaal voor dit specifieke type onderwijs? Wij verzamelden tips van medewerkers van 4 vmbo-scholen.

Klik hier om het artikel verder te lezen.

Kijktip:

In februari begint er weer een nieuwe groep aan de iMinor in het InnovationLab. Veel producten van de groep van vorig jaar zijn inmiddels afgerond en staan online, erg leuk om te zien wat voor mooie games/website/platforms onze studenten maken!

Klik hier om naar de gemaakte producten te gaan!

Doe-tip:

Momenteel zijn er op veel scholen de open-dagen. Wil je weten wat de bezoekers van je presentatie vonden? Of wat de algehele indruk van je school is? Met Poll Maker kun je zonder account makkelijk en snel een Poll maken en versturen!

Klik hier om naar Poll Maker te gaan.