De vakantie staat voor de deur! Tijd voor een goed gevulde weekendagenda!

Leestip:

Deze Good Practice komt van Luc Jongsma, Fardou de Vries, Heleen Russchen, Iris Damhuis en Lisa Hakkert. Zij hebben als eindproduct van een casusweek, waarin het ontwikkelen van een leerarrangement rond een specifieke onderwijsbehoefte centraal stond, verschillende activiteiten ontwikkeld met de Beebot. Zo kun je op drie verschillende niveau’s, met een zelfgemaakte ‘Beebotmat’ topografie oefenen met kinderen, waarin de provincies van Nederland centraal staan. Ook hebben zij activiteiten ontwikkeld om ‘unplugged’, dus zonder Beebot of ander technologisch middel’ te werken aan computational thinking. In hun ontwerp zit informatie verwerkt over het combineren van de 21st Century SKills, Leren programmeren en verschillende leerstijlen.

Klik hier om de good practice te bekijken!

Kijktip:

Met een knipoog en een lach de vakantie in!

Doe-tip:

Zit jij ook vaak langere tijd achter de PC of laptop? Uren lang in dezelfde houding zitten is niet goed, met deze handige app wordt je er aan herinnerd om soms even de benen te strekken!

Klik hier om de app te bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *